dilluns, 27 de febrer del 2012

Recollida de firmes a favor de l'educació

Ens ha arribat aquesta carta des de la COAPA i la FAPA per aconseguir una recollida de firmes que facin replantejar la política educativa del nostre govern. 
Més abaix hi ha el full de firmes que podeu imprimir i entregar a la secretària del centre per que ens les facin arribar.

Estimats/des companys/es, Com ja sabeu i patiu als vostres centres educatius, s'estan realitzant una sèrie de retallades als centres educatius que estan afectant directament a la qualitat i l'equitat de l'educació que reben els nostres fills i filles. Retards i reducció en les dotacions econòmiques, eliminació de programes de reforç educatiu, increment de ràtios, disminució de plantilles de personal docent i de suport, retirada d'ajudes per activitats i serveis complementaris i de suport a les associacions de mares i pares, etc... Per aquest motiu, des de la COAPA i la FAPA hem organitzat una recollida de firmes per reclamar que es reverteixin aquestes retallades i que es prioritzi l'atenció adequada a l'alumnat tant pedagògica com de conciliació de vida familiar. Els alumnes que en aquests moments no rebin el suport adequat es veuran afectats durant anys i això repercutirà en l'educació dels seus companys afectant a tot l'alumnat de les Illes Balears. Compensar les deficiències que es produeixin els pròxims anys ens costarà molts d'anys i esforços que afectaran al futur del sistema educatiu i de la nostra societat. Vos demanam el vostre suport a aquesta recollida de firmes als vostres centres, associacions i dins el vostre entorn per recollir les suficients firmes que facin que el Govern es replantegi la seva política de retallades. Per això vos adjuntam el manifest explicatiu de les nostres demandes i la graella de recollida de firmes. És important que als fulls de recollida hi hagi el manifest i una firma a una cara i les firmes (de la 2 a la 30) a l'altre per que tengui validesa legal.
Un cop hagueu recollit les firmes podeu contactar amb FAPA a info@fapamallorca.org o per telèfon al 971432131 per coordinar l’arribada de les firmes a la Federació i poder fer el recompte. Moltes gràcies pel vostre suport.

Full firmes per descarregar
És important que la fotocòpia sigui a dues cares perquè les firmes tinguin validesa legal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada