dijous, 4 de novembre del 2010

Comissió Fogueró 2010

Ja fa unes quantes setmanes la comissió de festes de Sant Antoni va fent feina al fogueró d'aquest curs. Varem començar amb un sopar per exposar idees, definir el que seria el fogueró i quedarem que ens veuríem el dilluns, dimecres i divendres per treballar. Ja sabeu que feim molta de feina durant uns mesos però també hi ha temps de passar-ho bé. El divendres després de la feina obligada tots sopam plegats i compartim un plat que aporta cada un de ca seva. Aquí teniu un dels menjars que varem compartir.

Recepta: PAN DE JAMON
Masa: 250 g de leche
50 g de mantequilla
50 g de azucar
30 g de levadura prensada fresca , de panaderia
5oo g de harina
1 cucharadita de sal

Relleno: 150 g de jamon de york
100 de aceitunas verdes Sin hueso
 Mantequilla fundida para pintar la masa por dentro
6 lonchas de jamon serrano muy finas ( o 10 lonchas de bacon )
30 g de alcaparras
Huevo batido para pintar la barra antes de hornear

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada